20 Septembrie 2023
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs a 2 posturi Îngrijitoare bătrâni la domiciliu - normă întreagă (8 ore), perioadă determinată
Posturile sunt disponibile  în cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Roman, proiect integrat Domeniului Vârstnici și Persoane cu Dizabilități al Centrului Diecezan Caritas Iaşi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

    Pentru a marca Ziua Bolnavului în Dieceza de Iaşi, sâmbătă, 13 mai 2023, s-a desfășurat la Cacica pelerinajul bolnavilor și al personalului care lucrează în cadrul structurilor sanitare și socio-caritative. Acesta se realizează anual în Dieceza de Iaşi, cu ocazia Zilei Bolnavului. Pelerinajul a fost organizat de Oficiul pentru Pastoraţia Sanitară al Episcopiei Romano-Catolice Iaşi, Serviciul de Îngrijire la Domiciliu al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi, Oficiul Diecezan pentru Pelerinaje, Sanctuarul Marian de la Cacica şi parohiile Diecezei de Iaşi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

    Din nefericire, pentru majoritatea bunicilor beneficiari din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, perioada sărbătorilor este foarte copleșitoare, fiind momentele când resimt mai mult ca oricând singurătatea, apăsarea și neajunsurile materiale. Angajații Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, împreună cu voluntarii și oamenii de bine au adus un strop de speranță și bucurie în viața beneficiarilor vârstnici aflați în suferință prin organizarea de acțiuni, campanii sau prin vizite la domiciliul acestora, prin care au fost emoționați de darurile și pachetele cu alimente primite, dar și de căldura și zâmbetele oferite.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi angajeză kinetoterapeut, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași, pe perioadă nedeterminată.

« Mai 2024 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31